Ενημέρωση επιχειρήσεων

Την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου η διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» στην Κομοτηνή

Όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει να ενημερώσουν την γραμματεία του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής έως την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Για την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί η διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» στην πόλη της Κομοτηνής.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής σε ανακοίνωση του επισημαίνει πως όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετέχουν στην διοργάνωση θα πρέπει να απευθυνθούν στη γραμματεία του έως την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018.

Αναλυτικά:

«Σας ενημερώνουμε ότι η Λευκή Νύχτα της πόλης της Κομοτηνής έχει προγραμματιστεί για τις 5 Οκτωβρίου 2018 και στην εν λόγω διοργάνωση μπορούν να λάβουν μέρος επιχειρήσεις με δικές τους εκδηλώσεις – ιδέες κατόπιν συνεννόησης με τον Εμπορικό Σύλλογο Κομοτηνής και την ΟΕΒΕΣ Ροδόπης και εφόσον η εν λόγω εκδήλωση δεν θα παρενοχλεί τα ήδη προγραμματισμένα stages της Λευκής Νύχτας. 
Παρακαλούνται όσες Επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετέχουν να ενημερώσουν την Γραμματεία του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής έως την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 έτσι ώστε να ενταχθούν τόσο στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Λευκής Νύχτας όσο και στο σχετικό έγγραφο που θα συνταχθεί για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και την Αστυνομία ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.