ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Οντέρ Μουμίν: «Λαμπρό παράδειγμα για εμάς τους νεότερους ο Γιώργος Πετρίδης»

fonirodopis.gr

«Επιβεβαίωσε την χρόνια εντιμότητα και πολιτική του ηθική και δεν έμεινε προσκολλημένος στο θώκο», αναφέρει ο περιφερειακός σύμβουλος

Το εγκώμιο του Γιώργου Πετρίδη έπλεξε ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος Οντέρ Μουμίν, μέσω ανάρτησης του στο facebook και αναφερόμενος στην πρόθεση του Δημάρχου να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα.

Ο Οντέρ Μουμίν σημείωσε ότι ο Δήμαρχος Κομοτηνής επιβεβαίωσε εμπράκτως την χρόνια εντιμότητα και πολιτική του ηθική, χαρακτηρίζοντας τον ως «λαμπρό παράδειγμα για τη νεότερη γενιά των αυτοδιοικητικών».

Αναλυτικά:

«Ο επί 2 θητείες δήμαρχος Κομοτηναίων, 20 χρόνια ενεργός αυτοδιοικητικός, Γεώργιος Πετρίδης, αν και εκλεγείς από την πρώτη Κυριακή, αν και είχε πολλές πιθανότητες εκ νέου εκλογής ανακοίνωσε ότι δεν θα θέσει υποψηφιότητα στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Η στάση του αυτή έρχεται εμπράκτως να επιβεβαιώσει την χρόνια εντιμότητα, πολιτική ηθική και εργατικότητα του. Αποδεικνύοντας ότι δεν μένει προσκολλημένος στο θώκο και αξίωμα αποτελεί λαμπρό παράδειγμα για εμάς τη νεότερη γενιά των αυτοδιοικητικών. Ο χρόνος δε που επέλεξε, 7 μήνες πριν από τις εκλογές ανοίγει τον δρόμο και διευκολύνει τους πιθανούς διαδόχους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ