ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος ο Δήμαρχος Γιώργος Πετρίδης

fonirodopis.gr

Ανακοίνωσε την απόφαση του σε σύσκεψη της παράταξης του – Ποια ονόματα ακούγονται για την «επόμενη μέρα» στην «Κοινωνία Πολιτών»

Την απόφαση του να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τον Δήμο Κομοτηνής ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Γιώργος Πετρίδης στα μέλη της παράταξης του «Κοινωνία Πολιτών», σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου.

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ της «Φωνής της Ροδόπης», καθώς από τον Αύγουστο είχαμε ήδη σημειώσει τον προβληματισμό του Γιώργου Πετρίδη όσον αφορά το πολιτικό του μέλλον ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών του Μαΐου.

«Το τελευταίο διάστημα ο ίδιος πραγματοποιεί επαφές με δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του, στους οποίους ανακοινώνει ότι ίσως και να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τη θέση του Δημάρχου.

Όπως μας πληροφορούν δύο κορυφαία στελέχη της Δημοτικής Αρχής, ο Δήμαρχος Πετρίδης επικαλείται στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις του προσωπικούς λόγους ενώ σε κάθε περίπτωση την τελική του απόφαση, για το αν διεκδικήσει ή όχι εκ νέου τον Δήμο, θα την ανακοινώσει οριστικά τον Σεπτέμβριο», αναφέραμε μεταξύ άλλων.

Οι επικρατέστεροι διάδοχοι

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Πετρίδης φαίνεται πως επέλεξε για τη διαδοχή του στην «Κοινωνία Πολιτών» πέντε άτομα και κάλεσε τα μέλη της παράταξης του να επιλέξουν ένα εξ αυτών.

Τα ονόματα που ακούγονται για την επόμενη μέρα είναι:

Γιάννης Γκαράνης – Πρόεδρος ΚΕΜΕΑ Δήμου Κομοτηνής

Δημήτρης Καρασταύρου – Πρόεδρος ΔΕΥΑΚ

Δημήτρης Πολιτειάδης – Αντιδήμαρχος Οικονομικών

Κλεοπάτρα Στογιαννίδου – Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Νίκος Σωτηρακόπουλος – Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ