ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Στον Χρήστο Μέτιο δίνει η ΝΔ το «χρίσμα» για τις περιφερειακές εκλογές του 2019

fonirodopis.gr

Επικράτησε μεταξύ άλλων ονομάτων – Τέλη Σεπτεμβρίου οι οριστικές αποφάσεις για τους υποψηφίους που θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία

Ο νυν Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος θα είναι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης τον οποίον θα στηρίξει επίσημα η Νέα Δημοκρατία στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Η εφημερίδα «Νεοδημοκράτης», που πρόσκειται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημειώνει χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα της: «Σε µια ακόµα κερδισµένη περιφέρεια, εκείνη της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο εκλεγµένος περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης απεβίωσε τον Οκτώβριο του 2016 και στη θέση του εξελέγη ο µέχρι τότε χωρικός αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, Χρήστος Μέτιος. Πηγές της Πειραιώς σηµειώνουν ότι θα του δοθεί το ‘’χρίσµα’’, αν και στο τραπέζι είχαν πέσει και άλλα ονόµατα». 

Στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης ότι η ΝΔ θα δώσει «χρίσματα» σε υποψηφίους σε κάθε Περιφέρεια ενώ η εκλογική επιτροπή που έχει συσταθεί για τις αυτοδιοικητικές εκλογές έχει ήδη καταλήξει στις βασικές επιλογές, με τις τελικές αποφάσεις να λαμβάνονται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη το αργότερο μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα του «Νεοδημοκράτη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ