Εγγραφές κάθε Δευτέρα και Πέμπτη

Έναρξη μαθημάτων στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ. Μαρωνείας και Κομοτηνής

Η Σχολή από φέτος λειτουργεί αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού

Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ. Μαρωνείας και Κομοτηνής «Χρύσανθος Φιλιππίδης» ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Η Σχολή από φέτος λειτουργεί αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού (ΦΕΚ 2889/19/7/2018/τ.΄Β).

Τα μαθήματα απευθύνονται σε μαθητές και μαθήτριες από 9 ετών και ενήλικες κάθε ηλικίας. Η φοίτηση είναι 5ετής και οδηγεί στην απόκτηση πτυχίων αναγνωρισμένων από το Κράτος.

Οι εγγραφές για τη νέα χρονιά πραγματοποιούνται το μήνα Σεπτέμβριο, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, κατά τις απογευματινές ώρες 19:00-21:00 στο κτίριο της οδού Ν. Τσανακλή 12 στην Κομοτηνή.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 25310 26695 και  6949921916.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.