Κατατέθηκε καταγγελία

Πολίτης προπαγάνδιζε στο facebook την δηλητηρίαση σκυλιών με φόλες!

Με κρεσέντο τρομολαγνείας και κινδυνολογίας μιλούσε για «άγριες επιθέσεις» στην Κομοτηνή και για σκυλιά που «κατασπαράζουν τη μούρη παιδιών»

Καταγγελία εναντίον πολίτη που προπαγάνδιζε στο facebook την δηλητηρίαση σκυλιών με φόλες κατατέθηκε από φιλόζωους στο Αστυνομικό Τμήμα Κομοτηνής.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω πολίτης αφού «ενημέρωνε» με σχόλια του τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης για το τι συνέβαινε στην Κομοτηνή της δεκαετίας του ‘50, στη συνέχεια επιδιδόταν σε ένα κρεσέντο τρομολαγνείας και κινδυνολογίας μιλώντας για «άγριες επιθέσεις» και για σκυλιά που «κατασπαράζουν τη μούρη παιδιών».

Την καταγγελία γνωστοποίησαν στη σελίδα τους οι «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής», οι οποίοι στην ανάρτηση τους κάνουν λόγο για «ποινικό αδίκημα» και για «θεωρίες που θα κληθεί πλέον ο δράστης να αναπτύξει ενώπιον του εισαγγελέα».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.