ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Δημ. Χαρίτου: «Όσοι ανέμεναν νέες ιδέες από τους βουλευτές της ΝΔ διαψεύσθηκαν οικτρά»

fonirodopis.gr

«Με την συνεχή καταστροφολογία θέλουν να μειώσουν την αναμενόμενη απήχηση της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην ΔΕΘ, πράγμα βέβαια στο οποίο ατύχησαν»

Για ιδέες βγαλμένες από το παρελθόν που «απέτυχαν και οδήγησαν τη χώρα στα βράχια» κάνει λόγο ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, Δημήτρης Χαρίτου, σχετικά με την επίσκεψη των βουλευτών της ΝΔ στην περιοχή.

Ο κ. Χαρίτου σημειώνει ότι πραγματικός λόγος της επίσκεψης τους ήταν «με την συνεχή καταστροφολογία, να μειώσουν την αναμενόμενη απήχηση της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην ΔΕΘ, πράγμα βέβαια στο οποίο ατύχησαν».

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:
«Όσοι ανέμεναν νέες ιδέες, καμία νέα πρόταση, από τους τρεις βουλευτές της ΝΔ που επισκέφθηκαν την Κομοτηνή, θα διαψεύσθηκαν οικτρά. Φαίνεται πως άλλος ήταν ο λόγος της επίσκεψης τους. Με την συνεχή καταστροφολογία, να μειώσουν την αναμενόμενη απήχηση της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην ΔΕΘ, πράγμα βέβαια στο οποίο ατύχησαν.
Οι αναφορές του κ. Σταϊκούρα για ανάπτυξη, για επενδύσεις γενικές και αόριστες, αποτελούσαν το προπέτασμα καπνού για να συγκαλυφθεί η εκλεκτική συγγένεια της ΝΔ με την κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα, που το αποτύπωμα της είναι εμφανές στα κουφάρια της ΒΙ.ΠΕ της Κομοτηνής, από την οποία πέρασαν, αλλά έκαναν πως δεν είδαν τίποτα!
Οι δεσμεύσεις όμως είναι συγκεκριμένες για μειώσεις στους υψηλούς φορολογικούς συντελεστές και στα μερίσματα, όταν πρόκειται για τα μεγάλα εισοδήματα.
Δεσμεύτηκε, υπερήφανος για την τόλμη του… ότι η ΝΔ θα προχωρήσει σε περικοπές των Δημοσίων Δαπανών, που για όσους δεν κατάλαβαν, σημαίνει περικοπές στην υγεία, στην παιδεία, στην ασφάλιση σε ιδιωτική και με συντάξεις πείνας, σε απολύσεις.
Ποια καινούργια ιδέα; Όλα βγαλμένα απ’ το παρελθόν!! Πολιτικές, που δοκιμάστηκαν, απέτυχαν και οδήγησαν τη χώρα στα βράχια. Το ελπιδοφόρο μήνυμα για τη νέα περίοδο που βρίσκεται η χώρα, έρχεται σήμερα από το βήμα της ΔΕΘ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ