Τι λέει στο fonirodopis.gr

Στρατιωτική πηγή: «Πολιτικό πλέον το θέμα με τους Τούρκους στρατιωτικούς»

Συνελήφθησαν στις 11:20 περίπου το πρωί της Κυριακής και πρόκειται για υπόθεση «καρμπόν» με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς
– Δεν υπήρξε καμία ανταλλαγή πυροβολισμών

Ως «χαμηλής έντασης» περιστατικό χαρακτηρίζει το συμβάν με τους Τούρκους στρατιωτικούς που συνελήφθησαν το πρωί της Κυριακής (9/9) στο Δέλτα του Έβρου, ανώτερη στρατιωτική πηγή σε επικοινωνία που είχε με το fonirodopis.gr.

Σύμφωνα με τα όσα μας μεταφέρθηκαν πρόκειται για έναν υπαξιωματικό και έναν έφεδρο του τουρκικού στρατού, οι οποίοι χάθηκαν στην περιοχή ενώ δεν υπήρξε καμία ανταλλαγή πυροβολισμών.

«Πρόκειται για υπόθεση ‘’καρμπόν’’ με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που συνελήφθησαν τον Μάρτιο από τον τουρκικό Στρατό. Αυτή τη στιγμή εξετάζονται από τις στρατιωτικές Αρχές ενώ πλέον το θέμα είναι πολιτικό. Η πολιτική ηγεσία θα αποφασίσει αν επιστραφούν άμεσα στην Τουρκία ή αν θα προφυλακιστούν και θα ακολουθηθεί η δικαστική οδός», μας είπε χαρακτηριστικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.