Το μεσημέρι της Κυριακής

Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι στρατιώτες στο Δέλτα του Έβρου

Τέσσερα ένοπλα άτομα πέρασαν το ποτάμι και εισήλθαν στην ελληνική όχθη

Δύο Τούρκοι στρατιώτες συνελήφθησαν το μεσημέρι της Κυριακής (9/9) από ελληνική περίπολο στις καλύβες του Δέλτα Έβρου.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, τέσσερις συνολικά ένοπλοι Τούρκοι πέρασαν το ποτάμι και εισήλθαν στην ελληνική όχθη. Αν και στην περιοχή επικρατεί πυκνή βλάστηση, το σενάριο οι Τούρκοι να χάθηκαν ή να αποπροσανατολίστηκαν δεν δικαιολογείται επαρκώς, καθώς υπάρχει το φυσικό σύνορο του ποταμιού.

Το πλέον πιθανό πάντως είναι αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία της έρευνας, να επιστραφούν και για τον λόγο αυτό γίνονται διαπραγματεύσεις από τις αρμόδιες Αρχές.

Σημειώνεται ότι ακριβώς στο ίδιο σημείο το 1986 είχε διαδραματιστεί μεθοριακό επεισόδιο μεταξύ ελληνικών και τουρκικών δυνάμεων το οποίο εξελίχθηκε σε μάχη με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο Έλληνας στρατιώτης Ζήσης Καραγιώργος και άγνωστος αριθμός Τούρκων στρατιωτών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.