Ακραίες απόψεις

Κάλεσμα μίσους ενάντια στους «κυβερνώντες κοπρίτες» από τον Κώστα Καραΐσκο

Αποκαλεί την κυβέρνηση «γκουβέρνο» και επισημαίνει την αναγκαιότητα του να «μισήσουμε» ειδάλλως… «είμαστε χαμένοι από χέρι»

Την ρητορική των ακραίων εθνικιστών, που κάνουν λόγο μέχρι και για κατάλυση της Δημοκρατίας, φαίνεται πως υιοθετεί με εξίσου ακραίες απόψεις ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του «Σπάρτακου», Κώστας Καραΐσκος.

Σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο επικεφαλής του «Σπάρτακου» αφού τονίζει με νόημα ότι «εξακολουθούμε να έχουμε μεγάλη ανοχή» για τους κυβερνώντες, καταλήγει επισημαίνοντας την αναγκαιότητα του να «μισήσουμε» ειδάλλως… «είμαστε χαμένοι από χέρι».

Από το διχαστικού και εμφυλιοπολεμικού τύπου παραλήρημα δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν φυσικά ειρωνικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί όπως «γκουβέρνο», «κοπρίτες» και «εθνοκτόνοι».

Δείτε την ανάρτηση του:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.