«Σπέρνουν το μίσος»

Καταγγελίες για διασπορά ψευδών ειδήσεων εις βάρος της μειονότητας

Εθνικιστικές ιστοσελίδες παρουσίασαν ανήλικα παιδιά που συμμετείχαν σε θεατρική παράσταση στη Γλαύκη Ξάνθης ως… «τζιχαντιστές»!!!

Την αντίδραση του βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, και του διευθυντή του πολιτικού του γραφείου και υποψήφιου ευρωβουλευτή Μεστάν Ουμίτ προκάλεσε ανάρτηση εθνικιστικής ιστοσελίδας σχετικά με θεατρική παράσταση που έλαβε μέρος στην Γλαύκη Ξάνθης την Παρασκευή 24 Αυγούστου.

Στην ανάρτηση, η οποία αναδημοσιεύτηκε από εθνικιστικά ιστολόγια αλλά και αρκετούς «ανησυχούντες» πολίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γινόταν λόγος για «τζιχάντ» που ετοιμάζουν κάποιοι στη Θράκη με τα ανήλικα παιδιά που συμμετείχαν στην παράσταση να παρουσιάζονται ούτε λίγο ούτε πολύ ως… «τζιχαντιστές»!!!

Ο βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο οποίος ήταν παρών στην εκδήλωση έκανε λόγο σε ανάρτηση του για «θεατρική παράσταση η οποία συμβολίζει το τέλος της ειδωλολατρίας και την αρχή του Ισλάμ στη Μέκκα» ενώ ο διευθυντής του γραφείου του Μεστάν Ουμίτ έγραψε για «fake news» και «γιαλαντζί δημοσιογράφους που σπέρνουν το μίσος και την κακία».

Αναλυτικά, ο Μεστάν Ουμίτ σημείωσε:

«Ζούμε στην εποχή που μια θεατρική παράσταση παρουσιάζεται ως ‘’Παιδιά τζιχαντιστές’’ και ο κάθε καραγκιόζης δημοσιογράφος. Η χώρα που γέννησε την σάτιρα Τώρα γεννάει fake news, δημοσιογράφους και αρθρογράφους που δεν τιμούν την δουλειά που κάνουν την δημοσιογραφία αλλά ούτε τους συναδέλφους τους. Οι περισσότεροι Χωρίς σπουδές δημοσιογραφίας και γνώσεις, με μια ιστοσελίδα προσπαθούν να σπείρουν το μίσος και την κακιά που τους αναβλύζει και να μοιράζουν την δυστυχία που τους περισσεύει κάθε μέρα και πιο πολύ. Απορώ αν έχουν πάει ποτέ σε παράσταση στο Θέατρο;

Ζούμε σε μια πολύ μικρή κοινωνία, γνωριζόμαστε και ξέρουμε ο ένας τον άλλον, για αυτό κύριοι γιαλαντζί δημοσιογράφοι το μίσος που σπέρνετε και ο ρατσισμός που έχετε στο DNA σας δεν θα περάσει.

Ευτυχώς η χώρα που ζούμε εκτός από αδίστακτους ευκαιριακούς παπαγάλους γέννησε διανοούμενους, επιστήμονες και ανθρώπους που έμειναν στην ιστορία με τις ιδέες και τις θυσίες τους, αλλά όπως και προδότες και γερμανοτσολιάδες. Τώρα σε ποια κατηγορία ανήκετε μάλλον είναι γνωστό. Ο τζάμπα εθνικισμός πέθανε για αυτό αν αγαπάτε πολύ τον τόπο σας κι νοιάζεστε πραγματικά κάντε καμία είδηση της προκοπής και κόψτε λίγο την λάσπη, γιατί ο βούρκος που ζείτε θα σας πνίξει».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.