ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Ονσούνογλου: «Μειονοτική μαφιόζικη ομάδα παραποιεί την αλήθεια και προκαλεί έριδες»

fonirodopis.gr

Καλεί τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καραγιουσούφ, να πούνε την αλήθεια για τα όσα συνέβησαν στο παζάρι ζώων για το Κουρμπάν Μπαϊράμ

Την ύπαρξη και δράση «μαφιόζικης ομάδας» στους κόλπους της μειονότητας καταγγέλλει με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο αρθρογράφος της ενημερωτικής ιστοσελίδας tiken.net, Ιμπράμ Ονσούνογλου.

Ο κ. Ονσούνογλου με αφορμή τον αστυνομικό έλεγχο που έγινε στο ζωοπάζαρο Κομοτηνής για το Κουρμπάν Μπαϊράμ, αναφέρει ότι η συγκεκριμένη ομάδα εκμεταλλευόμενη το συναίσθημα των πιστών μουσουλμάνων, παραποιεί την αλήθεια για τα γεγονότα και προκαλεί έριδες στις τάξεις της κοινωνίας.

Αναφέρει μάλιστα ότι η συγκεκριμένη ομάδα, την οποία ωστόσο δεν κατονομάζει, ελέγχει πλήρως τον μειονοτικό Τύπο.

Η ανάρτηση του κ. Ιμπράμ Ονσούνογλου:

«Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΑΝΟΖΩΟΠΑΖΑΡΟ

Από τους δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τον Μουσταφα και τον Αϊχάν περιμένουμε να δημοσιοποιήσουν με περισσότερο αποφασιστικό τρόπο και επανειλημμένα τη δικιά τους εκδοχή –στο κάτω κάτω την ΑΛΗΘΕΙΑ– γύρω απ’ όσα συνέβησαν το απόγευμα της Παραμονής στο κουρμπανοζωοπάζαρο της Κομοτηνής.

Κυρίως είναι δικό τους καθήκον να καταδείξουν τη συνεχιζόμενη από τη Μειονοτική Μαφιόζικη Ομάδα δημαγωγία, την συναισθηματική εκμετάλλευση του συμβάντος και την προσπάθεια της να θολώσει τα νερά, να παραποιήσει την αλήθεια και να προκαλέσει έριδες. Ένας επί πλέον λόγος για να το κάνουν είναι που δέχονται και προσωπική επίθεση. Μην έχουν προσδοκίες από τον μειονοτικό τύπο.

Διότι δεν υφίσταται μειονοτικός τύπος. Ό, τι υπάρχει το κατέχει η Ομάδα. Ούτε να στηριχτούν σε μερικούς μπλόγκερς που δραστηριοποιούνται. Αυτοί, αν δεν το πήρανε είδηση να τους ενημερώσουμε πως δεν μπορούν να πάρουν ανάσα από τις δίκες που έχει υποβάλει η Ομάδα εναντίον τους και προς το παρόν είναι απασχολημένοι ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ με την υπεράσπιση της ελευθεροτυπίας στη Μειονότητα».

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ