ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Παραδικαστικό κύκλωμα με την εμπλοκή και αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ καταγγέλλει ο Νικολόπουλος

fonirodopis.gr

Στέλεχος της ΕΥΠ φέρεται να έχει πει ότι «ήδη έχει αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι συγκλονιστικών αποκαλύψεων που θα προκαλέσουν πάταγο στη Δικαιοσύνη και την ΕΛ.ΑΣ»

Η βάσιμη πιθανότητα να υπάρχει ένα νέο παραδικαστικό κύκλωμα εκτιμά ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

Μάλιστα για τον σκόπο αυτό έκανε ερώτηση προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Δικαιοσύνης.

Ο Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής επικαλείται πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες «στα ίχνη ενός νέου μεγάλου παραδικαστικού κυκλώματος βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η ελληνική Δικαιοσύνη σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ, το οποίο είναι πιθανόν να οδηγήσει σε διώξεις, αλλά και να προκαλέσει σοβαρές ανακατατάξεις, τόσο στον χώρο της Δικαιοσύνης, όσο και στα ηγετικά κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας».

Εξάλλου, ο Νίκος Νικολόπουλος στην κοινοβουλευτική παρέμβαση αναφέρει ότι υπάρχει πλούσιο ηχητικό υλικό και μάλιστα από νόμιμες συνακροάσεις της ΕΥΠ.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα αποτελέσματα της έρευνας για μια σειρά υποθέσεων που πιθανόν να ανοίξουν εκ νέου, προκειμένου να διαπιστωθούν οι παρεμβάσεις, που έγιναν από πρόσωπα πέραν πάσης υποψίας σε δικαστικές υποθέσεις, σε προαγωγές δικαστικών λειτουργών και σε τοποθετήσεις ανώτατων αξιωματικών.

Ο Νίκος Νικολόπουλος μιλώντας με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες αποκάλυψε ότι στέλεχος της ΕΥΠ φέρεται να έχει πει ότι «ήδη έχει αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι συγκλονιστικών αποκαλύψεων που θα προκαλέσουν πάταγο στη Δικαιοσύνη και την ΕΛ.ΑΣ»!

Τέλος, ο Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής έθεσε προς τον αρμόδιο Υπουργό τα εξής έξι ερωτήματα:

1. Πράγματι οι νόμιμες συνακροάσεις της ΕΥΠ απεκάλυψαν νέο μεγάλο παραδικαστικό κύκλωμα;

2. Οι συνακροάσεις κατέδειξαν την εμπλοκή ανώτερων και ανωτάτων δικαστικών και αξιωματικών;

3. Για τα συγκεκριμένα πρόσωπα που συγκροτούν την εγκληματική οργάνωση ασκήθηκαν πειθαρχικές έρευνες και πραγματοποιείται άσκηση άλλων ποινικών διώξεων;

4. Εάν όντως έχουν γίνει παρεμβάσεις στον χειρισμό συγκεκριμένων δικαστικών υποθέσεων τι θα πράξετε για την απονομή της Δικαιοσύνης;

5. Εάν κάποιοι δικαστικοί λειτουργοί και αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ προήχθησαν κατά προκλητικό και αναξιοκρατικό τρόπο θα επανακριθούν;

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ