Η Τουρκία συμμετέχει στο πένθος

Μεσίστια η τουρκική σημαία στα τουρκικά Προξενεία και στην Πρεσβεία της Ελλάδας

Στο τριήμερο εθνικό πένθος που κηρύχτηκε στη χώρα λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική συμμετέχει η Τουρκία.

Μετά τη στήριξή προς την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό που εξέφρασε με μήνυμά του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η Τουρκία με μια συμβολική κίνηση δείχνει την συμπαράσταση της.

Οι σημαίες στην τουρκική Πρεσβεία της Αθήνας και στα τουρκικά Προξενεία Κομοτηνής, Θεσσαλονίκης και Ρόδου κυματίζουν μεσίστιες από το απόγευμα της Τετάρτης (25/7) ως ένδειξη πένθους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.