«Εκφράζουμε την θλίψη μας»

Συλλυπητήριο μήνυμα του ΚΙΕΦ για τις πυρκαγιές στην Ανατ. Αττική

Την θλίψη του για τους συμπατριώτες μας που έχασαν τη ζωή τους στις πυρκαγιές της Αττικής εκφράζει το τουρκόφρονο Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) σε συλλυπητήριο μήνυμα του που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του στο facebook.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση σημειώνεται:

«Με βαθιά λύπη παρακολουθούμε τις δασικές Πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική της Χώρας μας που προκάλεσαν το θάνατο περίπου 100 ατόμων και τον τραυματισμό τουλάχιστον 150 ατόμων. Εκφράζουμε την θλίψη μας για τους συμπατριώτες μας που έχασαν τη ζωή τους και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.