Έως την Πέμπτη

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους σε Σάπες και Ξυλαγανή

Ο Δήμος Μαρώνειας Σαπών σε συνεργασία με την Ένωση Επαγγελματιών Σαπών και το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης συλλέγει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται στην Αττική.

Συγκεκριμένα ζητούνται από τους συμπολίτες:

Γάζες, betadine, γάζες fucidin,
ξηρά τροφή, νερό και τρόφιμα μακράς διαρκείας
(όσπρια, ρύζι, μακαρόνια και λοιπά ζυμαρικά, κονσέρβες,
φρυγανιές, μπισκότα, γάλα συμπυκνωμένο μακράς διαρκείας κλπ),
πάνες και μωρομάντηλα.

Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνεται την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 και την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018, από τις 8πμ μέχρι τις 2 μμ.

-Στις Σάπες, στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου
-Στην Ξυλαγανή, στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.