ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Μήνυμα συμπαράστασης από τον Παντελεήμων προς τους δοκιμαζόμενους από τις πυρκαγιές

fonirodopis.gr

Απεστάλη χρηματικό ποσό στην ΜΚΟ «Αποστολή» ενώ τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία και έρανος

Μήνυμα συμπαράστασης προς τους δοκιμαζόμενους από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην περιοχή της Αττικής και Κορινθίας εξέδωσε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.

Η Ι.Μ. Μαρωνείας και Κομοτηνής έχει ήδη συνδράμει με αποστολή χρηματικού ποσού στη ΜΚΟ «Αποστολή» ενώ τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία και θα πραγματοποιήσει έρανο για την κάλυψη των αναγκών των πληγέντων.

Το μήνυμα του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής:

«Με αφορμή τα δραματικά γεγονότα και το βαρύτατο εθνικό πένθος από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην περιοχή της Αττικής και Κορινθίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων διερμηνεύω τα αισθήματα των Αρχόντων, του Κλήρου και του Λαού της επαρχίας του, εκφράζει την κατ’ άνθρωπο λύπη, την οδύνη και τον πόνο, κυρίως για την τραγική απώλεια που κόστισε σε τόσες ανθρώπινες ζωές, μεταξύ των οποίων και πολλών νέων.

Η προσευχή όλων είναι αναμφίβολα στραμμένη για την ανάπαυση των ψυχών των θυμάτων που υπέστησαν το μαρτύριο της πυράς, εκφράζεται δε η συμπαράσταση και η συμπάθεια στους περιλειπομένους οικογενείς των θυμάτων.

Η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής απέστειλε χρηματικό ποσό στη ΜΚΟ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ‘’Αποστολή’’ προκειμένου δι αυτής να προωθηθούν είδη πρώτης ανάγκης, επίσης θα συλλέξει ποσότητα αίματος, θα συγκεντρώσει χρήματα δια της περιαγωγής δισκοφορίας την προσεχή Κυριακή, το δε συλλεγησόμενο ποσό θα κατανεμηθεί ισοπόσως στις πληγείσες Ιερές Μητροπόλεις, ενώ μετά το πέρας της αυριανής θείας λειτουργίας της πολιούχου Αγίας Παρασκευής θα αναπεμφθεί επιμνημόσυνος δέηση δια την ανάπαυση των ψυχών των αδίκω θανάτω τελειωθέντων αδελφών μας».

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ