Συγκέντρωση ειδών

Κάλεσμα αλληλεγγύης προς τους πληγέντες των πυρκαγιών από τον ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης

Τα είδη θα συγκεντρώνονται  την Τετάρτη  25/7, το πρωί 10:30 έως 15:00 και το απόγευμα 18:00 έως 20:30 στο Στέκι Πολιτισμού & Αλληλεγγύης, στην οδό Σεφέρη 4 στην Κομοτηνή

Ο   ΣΥΡΙΖΑ  Ροδόπης  εκφράζει την βαθιά του θλίψη και οδύνη για την ανείπωτη τραγωδία που πλήττει τα δυο τελευταία 24ωρα τη χώρα μας, λόγω των καταστροφικών και φονικών πυρκαγιών που ξέσπασαν στο λεκανοπέδιο Αττικής.

«Η σκέψη όλων μας βρίσκεται στους πληγέντες συνανθρώπους μας. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες καλούμε όλους τους κατοίκους της Ροδόπης για την ελάχιστη υλική συνεισφορά τους προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται σκληρά  και συγκεντρώνουμε:

Εμφιαλωμένο νερό

Χυμούς

Γάλα συμπυκνωμένο μακράς διάρκειας

Τρόφιμα συσκευασμένα που διατηρούνται εκτός ψυγείου (φρυγανιές, μπισκότα, κρουασάν, κονσέρβες κλπ)

Αποστειρωμένες γάζες

Βαμβάκι

Φυσιολογικό ορό

Ήπια αντισηπτικά

Αντιεγκαυματικές αλοιφές

Αυτοκόλλητα ράμματα

Μάσκες & Γάντια μιας χρήσης

Παυσίπονα

Χαρτικά

Μωρομάντηλα

Πάνες

Μπαταρίες ΑΑ & ΑΑΑ

Δεν χρειάζονται είδη ρουχισμού.

Επίσης υπάρχει ανάγκη για αίμα, μπορείτε να απευθύνεστε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής».

Τα είδη θα συγκεντρώνονται  την Τετάρτη  25/7/2018, το πρωί 10:30 έως 15:00 και το απόγευμα 18:00 έως 20:30 στο  Στέκι Πολιτισμού & Αλληλεγγύης  στην οδό Σεφέρη 4 (παραπλεύρως της Μιλτιάδου στο στενό που βγάζει στον πεζόδρομο της Βενιζέλου – Τηλέφωνο: 2531553004).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.