Λόγω εθνικού πένθους

Αναβάλλει όλες τις προγραμματισμένες της δράσεις η ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης

Την συμμετοχή στο τριήμερο πένθος που κήρυξε νωρίτερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών στην Αττική, αποφάσισε η ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης.

Με ανακοίνωση της σημειώνει ότι αναβάλλει όλες τις προγραμματισμένες της δράσεις ενώ τα μέλη της θα συμμετάσχουν στην προσπάθεια ανακούφισης των συνανθρώπων μας με κάθε τρόπο.

Αναλυτικά:

«Η ΝΟΔΕ Ροδόπης εκφράζει την οδύνη της για την ανείπωτη τραγωδία που εκτυλίσσεται στην Αττική εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών. Είναι ασύλληπτες οι εικόνες που έρχονται στο φως, ανύποπτων και αθώων πολιτών, δυστυχώς ανάμεσά τους και παιδικών ψυχών, να χάνονται τόσο άδικα και με τόσο τραγικό τρόπο. Σήμερα όμως, δεν είναι η ώρα απόδοσης των ευθυνών αλλά αλληλεγγύης και ενότητας.

Τα μέλη της ΝΟΔΕ Ροδόπης θα συμμετέχουν στην προσπάθεια ανακούφισης των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας, με όλες τους τις δυνάμεις και με κάθε τρόπο.

Τέλος, συμμετέχοντας στο τριήμερο πένθος αναβάλλουμε τις προγραμματισμένες συναντήσεις και δράσεις μας».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.