Την Τετάρτη 25 Ιουλίου

Εθελοντική αιμοδοσία για τους πυρόπληκτους της Αττικής από τους αγρότες της Ροδόπης

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Νοσοκομείο Κομοτηνής τις ώρες 09:00-13:00 και 17:00-20:00

Εθελοντική αιμοδοσία για τους πυρόπληκτους της Αττικής θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 25 Ιουλίου ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Κομοτηνής «Σπάρτακος».

«Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι της σελίδας, σας ενημερώνουμε ότι αύριο Τετάρτη 25 Ιουλίου ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Κομοτηνής ”Σπάρτακος” θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία για τους πυρόπληκτους του νομού Αττικής δείχνοντας έτσι την έμπρακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Η αιμοδοσία θα γίνει στο νοσοκομείο Κομοτηνής κι εμείς θα είμαστε εκεί από τις 10 το πρωί. Το τμήμα αιμοδοσίας είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 09.00-13.00 και 17.00-20.00».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.