Τα σημεία συγκέντρωσης

Έκκληση για βοήθεια στους πυρόπληκτους της Αττικής απευθύνει ο Εμπορικός Σύλλογος

Οι επαγγελματίες της πόλης συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Αττικής

«Πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι με ευαισθησία για την πατρίδα και τους συνανθρώπους μας που αυτή τη στιγμή μας χρειάζονται άμεσα. Μαζεύουμε είδη πρώτης ανάγκης, γάζες, betadine, fucidin, παιδικές πάνες, μωρομάντιλα, τρόφιμα μακράς συντηρήσεως (φρυγανιές, μπισκότα κ.α.).

Σημεία συγκέντρωσης:

Σεργκενλίδης all about home

Eponymo kid

Οπτικά Kasparian

Avantage

Kasapis mensewear

Παρακαλούμε επειδή οι ανάγκες είναι μεγάλες και άμεσες ας δράσουμε γρήγορα. Για οποιαδήποτε πληροφορία στα παραπάνω καταστήματα».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.