Στο κτίριο Ναυτοπροσκόπων

Οι Πρόσκοποι Ροδόπης συλλέγουν τρόφιμα και φάρμακα για τους πληγέντες της Αττικής

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται ΜΟΝΟ σήμερα (24/7), από τις 18:00-22:00, στο κτίριο των Ναυτοπροσκόπων Νικ. Πλαστήρα 6 στην Κομοτηνή

«Οι Πρόσκοποι Ροδόπης ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων για συλλογή ειδών ανάγκης για τους πληγέντες της Αττικής, συγκεντρώνουν τα παρακάτω είδη:

Τρόφιμα (μπισκότα, κριτσίνια, φρυγανιές)

Φάρμακα (παιδικά σιρόπια, Betadine , Fucidin , γάζες, pulvo)

Νερά και χυμούς

Είδη καθαριότητας: πετσέτες, μωρομάντηλα, σαμπουάν και σαπούνια

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται ΜΟΝΟ σήμερα 24/7/2018, από τις 18:00-22:00, στο κτίριο των Ναυτοπροσκόπων Νικ.Πλαστήρα 6 στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ και στο ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Εθν. Αντιστασης 12

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6932318839».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.