Στο χώρο του Επιμελητηρίου

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Ροδόπης

Όσα είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρωθούν θα αποσταλούν στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών για να τα παραδώσει στους αρμόδιους φορείς

«Το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης σήμερα από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. και αύριο από τις 8 έως τις 3 μ.μ και από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. συλλέγει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο χώρο του Επιμελητηρίου (Καβείρων 12) για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται στην Αττική.

Συγκεκριμένα συλλέγουμε:
Γάζες, betadine, γάζες fucidin, ξηρά τροφή, νερό και τρόφιμα μακράς διαρκείας (όσπρια, ρύζι, μακαρόνια και λοιπά ζυμαρικά, κονσέρβες, φρυγανιές, μπισκότα, γάλα συμπυκνωμένο μακράς διαρκείας κλπ),
πάνες και μωρομάντηλα.

Παρακαλούμε όλους όσους έχουν την δυνατότητα να συμβάλλουν.

Όσα είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρωθούν θα αποσταλούν στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών για να τα παραδώσει στους αρμόδιους φορείς.

Οποία επιχείρηση ή φορέας επιθυμεί να συμμετέχει και να συλλέγει για λογαριασμό του Επιμελητηρίου ώστε να αποσταλούν όλα μαζί, μπορεί να μας να ενημερώσει».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.