Πυρκαγιές Αττικής

Συγκέντρωση βοήθειας από το Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Η συγκέντρωση θα γίνεται σήμερα στα γραφεία του Π.Τ. Κομοτηνής του Ε.Ε.Σ.(Μαρασλή και Πύργου 1 , Πολυλειτουργικό Δήμου Κομοτηνής , 3ος όροφος ) μέχρι τις 19:00

Η ανακοίνωση του Τμήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού:

«Το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του ΕΕΣ βρίσκεται σε συνεχή ετοιμότητα και εγρήγορση για την αντιμετώπιση της έκτακτης ανάγκης στο Ν. Αττικής.

Για την αντιμετώπιση των αναγκών, όποιος θέλει μπορεί να συνδράμει με:

⦁ ξηρή τροφή μακράς διάρκειας (φρυγανιές, παξιμάδια, μπισκότα)

⦁ φάρμακα, γάζες, φυσιολογικοί οροί, αντιεγκαυματικές αλοιφές (Fucidin) και Betadine

⦁ μωρομάντηλα, παιδικές πάνες κλπ.

Η συγκέντρωση θα γίνεται σήμερα στα γραφεία του Π.Τ. Κομοτηνής του Ε.Ε.Σ.(Μαρασλή και Πύργου 1 , Πολυλειτουργικό Δήμου Κομοτηνής , 3ος όροφος ) μέχρι τις 19:00, ώστε να αποσταλούν άμεσα στους πληγέντες.

Ζητούμε την άμεση ανταπόκριση σας στο κάλεσμα μας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.