Συγκεντρώνουν φάρμακα και τρόφιμα

Στο πλευρό των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην Αττική οι ομάδες της Κομοτηνής

ΑΕ Κομοτηνής, Πανθρακικός και ΠΑΟΚ Κοσμίου ενώνουν τις δυνάμεις τους και μαζεύουν είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας που έχασαν μέσα σε λίγες ώρες ότι έκτιζαν μια ζωή

«Ο αθλητισμός ενώνει και στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας. Στην εθνική τραγωδία που πλήττει την χώρα μας , ΑΕ Κομοτηνής, Πανθρακικός και ΠΑΟΚ Κοσμίου ενώνουν τις δυνάμεις τους και μαζεύουν είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας που έχασαν μέσα σε λίγες ώρες ότι έκτιζαν μια ζωή.

Για τον λόγο αυτό συγκεντρώνουμε φάρμακα, πετσέτες, γάζες, μπενταντίν, πάνες, μωρομάντηλα, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης με στόχο να σταλούν την Παρασκευή στους πληγέντες», αναφέρει η ΑΕ Κομοτηνής σε ανάρτηση στης στο facebook.

Τα είδη συγκεντρώνονται:

Γραφεία ΑΕ Κομοτηνής (Δ. Σοφούλη – απέναντι από την Λέσχη Κομοτηναίων, 10:00 με 13:00) – Βασίλης Στοάκης , 6936192288

Καφενείο «Το Ραχατι», Ηροδότου 5 , Δημήτρης Πουλακίδας , 6943277035

Scarlet Bar , Πεζόδρομος Βενιζέλου, Βασίλης Χατζηκωνσταντίνου , 6980285360

Τα είδη θα συγκεντρώνονται μέχρι την Παρασκευή στις 12:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.