Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

Υπόμνημα για τα προβλήματα τους παρέδωσαν οι αστυνομικοί στους βουλευτές Ροδόπης

Οι βουλευτές αφουγκραζόμενοι τα προβλήματα των αστυνομικών, αναγνώρισαν το δίκαιο των αιτημάτων τους, δηλώνοντας ότι από την πλευρά τους θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυσή τους

Συναντήσεις με τους βουλευτές Ροδόπης Μουσταφά Μουσταφά, Αϊχάν Καραγιουσούφ και Ιλχάν Αχμέτ πραγματοποίησε το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης.

Οι αστυνομικοί δήλωσαν την δυσαρέσκειά τους για την εξαίρεση των Αστυνομικών από τις τροπολογίες που τροποποιούν τον ν.4472/2017 και τον ν.2946/2001,  που αφορούν στην επέκταση του επιδόματος των 100 ευρώ και στην δυνατότητα συνυπηρέτησης των συζύγων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων με τα όμοια των Σωμάτων Ασφαλείας.

Δόθηκε έμφαση  στις ελλείψεις Αστυνομικού Προσωπικού στην Δ.Α. Ροδόπης, την λειτουργία Μεθοριακού Σημείου Διαβατηριακού Ελέγχου Νυμφαίας, την πλήρη εφαρμογή των διατάξεων του π.δ. 45/2008 περί Μέτρων υγιεινής και ασφάλειας του Αστυνομικού Προσωπικού, την συστέγαση των Α.Τ. και Τ.Σ.Φ. Σαπών στο κτίριο της παλαιάς Δ.Ο.Υ. Σαπών, την λειτουργία του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Κομοτηνής το οποίο ιδρύθηκε με το με το Π.Δ. 25/11.04.2011, την ολοκλήρωση των έργων στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων και την λειτουργία παιδικού σταθμού για τα παιδιά των Αστυνομικών που υπηρετούν στον νομό Ροδόπης.

Οι βουλευτές της Ροδόπης αφουγκραζόμενοι τα προβλήματα των αστυνομικών, αναγνώρισαν το δίκαιο των αιτημάτων τους, δηλώνοντας ότι από την πλευρά τους θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυσή τους.

Κατά τις συναντήσεις, τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΑΥ Ροδόπης παρέδωσαν στους βουλευτές και σχετικό υπόμνημα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.