ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Υπόμνημα για τα προβλήματα τους παρέδωσαν οι αστυνομικοί στους βουλευτές Ροδόπης

fonirodopis.gr

Οι βουλευτές αφουγκραζόμενοι τα προβλήματα των αστυνομικών, αναγνώρισαν το δίκαιο των αιτημάτων τους, δηλώνοντας ότι από την πλευρά τους θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυσή τους

Συναντήσεις με τους βουλευτές Ροδόπης Μουσταφά Μουσταφά, Αϊχάν Καραγιουσούφ και Ιλχάν Αχμέτ πραγματοποίησε το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης.

Οι αστυνομικοί δήλωσαν την δυσαρέσκειά τους για την εξαίρεση των Αστυνομικών από τις τροπολογίες που τροποποιούν τον ν.4472/2017 και τον ν.2946/2001,  που αφορούν στην επέκταση του επιδόματος των 100 ευρώ και στην δυνατότητα συνυπηρέτησης των συζύγων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων με τα όμοια των Σωμάτων Ασφαλείας.

Δόθηκε έμφαση  στις ελλείψεις Αστυνομικού Προσωπικού στην Δ.Α. Ροδόπης, την λειτουργία Μεθοριακού Σημείου Διαβατηριακού Ελέγχου Νυμφαίας, την πλήρη εφαρμογή των διατάξεων του π.δ. 45/2008 περί Μέτρων υγιεινής και ασφάλειας του Αστυνομικού Προσωπικού, την συστέγαση των Α.Τ. και Τ.Σ.Φ. Σαπών στο κτίριο της παλαιάς Δ.Ο.Υ. Σαπών, την λειτουργία του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Κομοτηνής το οποίο ιδρύθηκε με το με το Π.Δ. 25/11.04.2011, την ολοκλήρωση των έργων στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων και την λειτουργία παιδικού σταθμού για τα παιδιά των Αστυνομικών που υπηρετούν στον νομό Ροδόπης.

Οι βουλευτές της Ροδόπης αφουγκραζόμενοι τα προβλήματα των αστυνομικών, αναγνώρισαν το δίκαιο των αιτημάτων τους, δηλώνοντας ότι από την πλευρά τους θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυσή τους.

Κατά τις συναντήσεις, τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΑΥ Ροδόπης παρέδωσαν στους βουλευτές και σχετικό υπόμνημα.

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ