Στην Αλεξανδρούπολη

Διαμέρισμα τυλίχθηκε στις φλόγες ύστερα από έκρηξη… σε πλυντήριο ρούχων!!!

Στις φλόγες τυλίχθηκε διαμέρισμα στην οδό Μαζαράκη στην Αλεξανδρούπολη το βράδυ της Δευτέρας (23/7) εν μέσω του μπουρινιού που έπληττε την πόλη εκείνη την ώρα.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας, αλλά κυρίως της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και η φωτιά περιορίστηκε χωρίς να επεκταθεί στα υπόλοιπα διαμερίσματα της πολυκατοικίας και χωρίς να τραυματιστούν οι ένοικοι του εν λόγω διαμερίσματος.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες και χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι αυτή ήταν η αιτία του συμβάντος, στο διαμέρισμα σημειώθηκε έκρηξη στο πλυντήριο των ρούχων.

Το περιστατικό πάντως αναστάτωσε το κέντρο της πόλης καθώς ο ήχος των σειρήνων έγινε αντιληπτός σε μεγάλη ακτίνα από τον τόπο του συμβάντος.

Πηγή: reportal.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.