Στο στρατόπεδο «Μουζιόπουλου»

Εορτασμός της πολιούχου Κομοτηνής Αγίας Παρασκευής από την ΧΧΙ Ταξιαρχία

Την πολιούχου Κομοτηνής Αγία Παρασκευή θα γιορτάσει η ΧΧΙ Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία με λειτουργίες που θα πραγματοποιηθούν στο ομώνυμο παρεκκλήσι του στρατοπέδου «Λγου Μουζιόπουλου».

Την Τετάρτη 25 Ιουλίου στις 18:00 θα τελεστεί εσπερινός – αρτοκλασία προεξέχοντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα ενώ την επομένη, Πέμπτη 26 Ιουλίου στις 7:30 το πρωί, θα τελεστεί θεία λειτουργία.

Οι παραπάνω λειτουργίες είναι ανοιχτές στο κοινό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.