Στις 25 και 26 Ιούλη

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Ανδρονίκου ανακοίνωσε ο Δήμος Κομοτηνής

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Ανδρονίκου  ανακοίνωσε για το διήμερο 25 και 26 Ιουλίου ο Δήμος Κομοτηνής προς ενημέρωση των οδηγών αλλά και των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι θα πρέπει να μεριμνήσουν για το παρκάρισμα των αυτοκινήτων τους.

Η ανακοίνωση του Δήμου:

«Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια του έργου ‘’ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ – ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΠΟΛΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 2017’’  στις 25 και 26/07/2018 θα ασφαλτοστρωθεί η οδός Ανδρονίκου από την Αγχιάλου έως και τη Λεωφόρο Ηρώων».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.