Με απόφαση Σινίκογλου

Μουεζίνης σε τέμενος της Ξάνθης είχε διοριστεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ

Είχε χρησιμοποιήσει τον διορισμό του προκειμένου να αποφύγει την στράτευση στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις

Μουεζίνης στο τέμενος της οδού Σκρα στην Ξάνθη φαίνεται πως είχε διοριστεί το 1996 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιεύει η ιστοσελίδα tourkikanea.gr.

Ο διορισμός του Χουσεΐν Ζειμπέκ έγινε με απόφαση του Μουφτή Ξάνθης Μεχμέτ Σινίκογλου με το δημοσίευμα να αναφέρει ότι, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε την τοποθέτηση του εκείνη προκειμένου να «αποφύγει τη στράτευση του στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις».

Οι σχέσεις πάντως των δύο ανδρών τα τελευταία χρόνια έχουν διαταραχθεί. Ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ στηρίζει πλέον ανοιχτά και αναγνωρίζει το status του ψευδομουφτή Ξάνθης, Αχμέτ Μετέ, με τον νόμιμο Μουφτή Μεχμέτ Σινίκογλου να τον καταγγέλλει δημόσια για το γεγονός αυτό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.