Πρόκειται για τον Ιρφάν Μεχμέτ Αλή

Μειονοτικός πολιτικός καλεί το «φασιστικό DEB» να μην του ξαναστείλει πρόσκληση

Η πρόσκληση ήταν γραμμένη στα τούρκικα και αφορούσε το μνημόσυνο του Αχμέτ Σαδίκ που θα τελεστεί στην Κομοτηνή στις 24 Ιουλίου

Πρόσκληση προκειμένου να παραστεί στο μνημόσυνο που θα τελεστεί στις 24 Ιουλίου στην Κομοτηνή για τον εκλιπόντα ιδρυτή του, Αχμέτ Σαδίκ, απέστειλε το τουρκόφρονο ΚΙΕΦ στον πολιτευτή των ΑΝΕΛ Ξάνθης, Ιρφάν Μεχμέτ Αλή.

Η κίνηση αυτή όμως φαίνεται πως δεν πολυάρεσε στον κ. Ιρφάν Μεχμέτ Αλή ο οποίος κάλεσε μέσω ανάρτησης του στο facebook το «φασιστικό», όπως το αποκαλεί, DEB να μην του ξαναστείλει πρόσκληση.

«Θα παρακαλέσω να μην μου ξανά στείλετε πρόσκληση ή οτιδήποτε άλλο από το φασιστικό DEB… Ούτε Τούρκος είμαι, ούτε Τουρκικά ξέρω… σε μετάφραση που μου έκαναν μου είπαν ότι είναι για το μνημόσυνο του Σαδίκ. Ο Θεός να τον συγχωρέσει», σημείωσε αναλυτικά ο πολιτευτής των ΑΝΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επιστρέφεται ως απαράδεκτη η πρόσκληση ΚΙΕΦ για τις εκδηλώσεις μνήμης του Σαδίκ
Στη Θράκη υπάρχει μόνο θρησκευτική μειονότητα και όχι εθνική, όπως ψευδώς και παραπλανητικώς αναφέρεται στην πρόσκληση του ακροδεξιού κόμματος

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.