«Δεν είμαστε όλοι ίδιοι»

Αιχμές Αμοιρίδη εναντίον Μέτιου για την καταπολέμηση των κουνουπιών στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ

«Ο αναποτελεσματικός πάντα θα ψάχνει για δικαιολογίες και ο τεμπέλης εχθρούς. Όμως η κοινωνία γνωρίζει ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι και αποδίδει στον καθένα αυτό που του πρέπει», δηλώνει με νόημα ο πρώην θεματικός Αντιπεριφερειάρχης

Αιχμές εναντίον του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου για την κατάσταση που επικρατεί με τα κουνούπια σε όλη την Περιφέρεια ΑΜ-Θ αφήνει ο πρώην θεματικός Αντιπεριφερειάρχης σε θέματα τουρισμού, Μιχάλης Αμοιρίδης.

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο κ. Αμοιρίδης αφού κάνει μια σύντομη αναδρομή στις ενέργειες της διοίκησης Παυλίδης καταλήγει λέγοντας με νόημα «Το πριν και το σήμερα ας κριθεί από άλλους. Όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα, τίποτα τυχαίο. Ο αναποτελεσματικός πάντα θα ψάχνει για δικαιολογίες και ο τεμπέλης εχθρούς».

Αναλυτικά, ο Μιχάλης Αμοιρίδης σημειώνει:

«Τα κουνούπια αποτέλεσαν προτεραιότητα ουσίας για τον Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη. Η αναποτελεσματική καταπολέμηση τους από την προηγούμενη διοίκηση, την οποία πολλές φορές είχε καταγγείλει προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα υγείας ακόμη και θανάτους και φυσικά προκαλούσαν όχι μόνο όχληση στους κατοίκους αλλά και προβλήματα στην οικονομική ζωή της περιοχής μας. Υγεία, οικονομία, διαβίωση είχαν πληγεί.

Έτσι όταν ανέλαβε Περιφερειάρχης ασχολήθηκε επισταμένα, επέλεξε και οργάνωσε τους κατάλληλους συνεργάτες, επέβλεψε την απόδοση των εργολάβων αλλά και το κόστος ώστε να κερδίσει τη μάχη. Αιρετοί, όπως ο τότε θεματικός Σωτήρης Παπαδόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες συνεργάστηκαν και κέρδισαν τη μάχη. Όλοι παραδέχθηκαν την αποτελεσματικότητα των ενεργειών σε αντιδιαστολή με την κατάσταση την αμέσως προηγούμενη χρονιά. Αυτό συνεχίσθηκε όσο ο Γιώργος και η ομάδα του είχαν την ευθύνη. Γενικά παραδεκτό ότι για να επιτύχεις οπουδήποτε χρειάζεται να δουλέψεις συστηματικά και σκληρά και χωρίς εκπτώσεις.

Αυτό λοιπόν συνέβη τότε και ο περιφερειάρχης Γ. Παυλίδης τήρησε αυτό που είχε στοχεύσει και υποσχεθεί στην κοινωνία και μάλιστα με ένα κόστος ιδιαίτερα χαμηλό σε σχέση με άλλες εποχές. Το πριν και το σήμερα ας κριθεί από άλλους. Όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα, τίποτα τυχαίο. Ο αναποτελεσματικός πάντα θα ψάχνει για δικαιολογίες και ο τεμπέλης εχθρούς. Όμως η κοινωνία γνωρίζει ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι και αποδίδει στον καθένα αυτό που του πρέπει».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.