«Νίκη η απώλεια της Αν. Θράκης»

Πανελλήνια κατακραυγή για το ανθελληνικό παραλήρημα του ψευδομουφτή Κομοτηνής

Το δημοσίευμα του fonirodopis.gr αναμεταδόθηκε από κορυφαία ΜΜΕ της χώρας μεταξύ των οποίων το «Πρώτο Θέμα», «Τα Νέα», τον «Ελεύθερο Τύπο», το enikos.gr, το star.gr, το newsit.gr

Την πανελλήνια κατακραυγή προκάλεσαν οι δηλώσεις του ψευδομουφτή Κομοτηνής, Ιμπραήμ Σερήφ, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης την Κυριακή 15 Ιουλίου στο τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής με αφορμή την επέτειο των δύο χρόνων από την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία.

Ο ψευδομουφτής Κομοτηνής προέβη σε μια απίστευτη ανθελληνική πρόκληση καθώς χαρακτήρισε ως «εισβολείς» τον ελληνικό Στρατό στη Μικρά Ασία και «νίκη» το «σκίσιμο της Συνθήκης των Σεβρών» και άρα την απώλεια για την Ελλάδα των εδαφών της Αν. Θράκης και της περιοχής της Σμύρνης.

Το δημοσίευμα του fonirodopis.gr αναμεταδόθηκε από κορυφαία ΜΜΕ της χώρας μεταξύ των οποίων το «Πρώτο Θέμα», «Τα Νέα», τον «Ελεύθερο Τύπο», το enikos.gr, το star.gr, το newsit.gr.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.