ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Πλήθος πιστών στον Ίμερο για την θαυματουργή εικόνα της Αγίας Μαρίνας

fonirodopis.gr

«Η μεγάλη παρουσία των ανθρώπων δηλώνει την ευλάβεια και την πίστη τους, δίνει ελπίδα για το παρόν και το μέλλον», δήλωσε ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων

Πλήθος πιστών συνέρευσαν και φέτος στον Ίμερο Ροδόπης προκειμένου να προσκυνήσουν την θαυματουργή εικόνα της Αγίας Μαρίνας, την παραμονή της εορτής της Δευτέρα 16 Ιουλίου.

Την λειτουργία τέλεσε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων με χιλιάδες πιστούς να λαμβάνουν την ευλογία του ενώ στα αξιοσημείωτα της ιεράς πανήγυρης ήταν η για ακόμη μια χρονιά προσέλευση στη χάρη της Αγίας Μαρίνας και αρκετών μουσουλμάνων της περιοχής.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ευχήθηκε μέσω της «Φωνής της Ροδόπης» χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και σε όλο το λαό ενώ δήλωσε σχετικά:

«Η Εκκλησία μας τιμά την μνήμη της Αγίας Μαρίνας αλλά και οι άνθρωποι οι οποίοι κατοικούν σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο, στη Ροδόπη, στη Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής ερχόμαστε στο προσκύνημα του Ιμέρου όπου υπάρχει η θαυματουργή της εικόνα για να τελέσουμε όλες αυτές τις ιερές ακολουθίες για την υγεία, την πρόοδο, την ευημερία.

Το πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας τελείται σε ξωκλήσια και σε άλλους ναούς που έχουμε διάσπαρτους μέσα στη Μητρόπολη μας αλλά εδώ είναι το επίκεντρο. Η παρουσία των ανθρώπων είναι μεγάλη. Αυτό δηλώνει την ευλάβεια και την πίστη των ανθρώπων μας και είναι ότι πιο παρήγορο, δίνει ελπίδα για το παρόν και το μέλλον».

 

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x