ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Σε απελπιστική κατάσταση οι δημόσιοι χώροι στον οικισμό Αγίων Θεοδώρων

fonirodopis.gr

Σκουριασμένες κούνιες, σπασμένα κάγκελα, γυμνά καλώδια σε πίνακα ρεύματος αλλά και τρύπες στο έδαφος καταδεικνύουν την επικινδυνότητα των χώρων

Φωτογραφίες από δημόσιους χώρους στον οικισμό των Αγίων Θεοδώρων μας έστειλε γονέας, με αφορμή τον πρόσφατο τραυματισμό μικρού παιδιού στον αύλειο χώρο του Θερινού Θεάτρου Κομοτηνής.

Οι φωτογραφίες καταδεικνύουν την επικινδυνότητα των χώρων και ταυτόχρονα, την εγκατάλειψη του οικισμού από την Δημοτική Αρχή. Σκουριασμένες κούνιες, σπασμένα κάγκελα, γυμνά καλώδια σε πίνακα ρεύματος αλλά και τρύπες στο έδαφος συνθέτουν ένα σκηνικό ακατάλληλο για μικρά παιδιά και όχι μόνο.

Παρακάτω παραθέτουμε αυτούσια την καταγγελία του γονέα:

«Με αφορμή τον πρόσφατο τραυματισμό του παιδιού αλλά και με την αγανάκτηση να περισσεύει πια, σας αποστέλλω την κατάσταση που επικρατεί στον οικισμό των Αγίων Θεοδώρων η οποία είναι άκρως επικίνδυνη καθώς στους χώρους αυτούς παίζουν καθημερινά και κυρίως τώρα τους θερινούς μήνες παιδιά. Παρακαλώ αν θέλετε να αναδείξετε το θέμα γιατί ως γονιός κουράστηκα με την αδιαφορία των τοπικών και δημοτικών αρχών. Μιλάμε για παιδιά, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ».

Να υπενθυμίσουμε ότι την κατάσταση που επικρατεί στο οικισμό των Αγίων Θεοδώρων είχε επισημάνει πρόσφατα σε επιστολή της προς τον Δήμαρχο κ. Πετρίδη, η επικεφαλής της παράταξης «Εμείς… η πόλη» κ. Φελίνα Καζάκου, χωρίς όμως να έχει λάβει μέχρι σήμερα κάποια απάντηση.

Η κ. Καζάκου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Μέσω της επιστολής μου και της πρότασης που καταθέτω εφιστώ την προσοχή και άμεση παρέμβαση των υπηρεσιών του Δήμου, στο Αθλητικό Κέντρο στην περιοχή του κολυμβητηρίου, στο πάρκο της Αγ. Παρασκευής, στις εγκαταλειμμένες παιδικές χαρές των οικισμών όπου τα κατεστραμμένα και επικίνδυνα όργανα δεν έχουν απομακρυνθεί καθώς επίσης και στους αφύλακτους χώρους που ανήκουν στο Δήμο Κομοτηνής (χαρακτηριστικό παράδειγμα το αφύλακτο δημοτικό σχολείο του οικισμού των  Αγ. Θεοδώρων το οποίο αποτελεί σημείο κινδύνου και εστία μόλυνσης για τα μικρά παιδιά). Ο Δήμος οφείλει να αποκαταστήσει ή να αποκλείσει την προσβασιμότητα σε αυτούς». 

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ