Την Κυριακή 22 Ιουλίου

Πανθρακικό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή

Ομιλητής θα είναι ο διδάκτωρ κοινωνικών επιστημών Θεοφάνης Μαλκίδης ενώ το «παρών» αναμένεται να δώσουν σε αυτό και οι Μητροπολίτες Κομοτηνής και Ξάνθης

Πανθρακικό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία με τη συμμετοχή πολιτών από όλη την Θράκη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Ιουλίου στην Κομοτηνή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους ομιλητές στο συλλαλητήριο θα είναι ο διδάκτωρ κοινωνικών επιστημών κ. Θεοφάνης Μαλκίδης ενώ το «παρών» αναμένεται να δώσουν σε αυτό και οι Μητροπολίτες Κομοτηνής και Ξάνθης. Για το συλλαλητήριο έχουν ενημερωθεί και έχουν προσκληθεί επίσης από τους διοργανωτές οι Μητροπολίτες Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου, με τις προθέσεις τους όμως για το αν παραστούν ή όχι να παραμένουν άγνωστες μέχρι στιγμής.

Το πανθρακικό συλλαλητήριο αποτελεί επί της ουσίας την κορύφωση των αντιδράσεων των Θρακιωτών για την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας, προαναγγέλθηκε την ημέρα του συλλαλητηρίου της Κομοτηνής ενώ η διοργάνωση του δρομολογήθηκε μετά το συλλαλητήριο της Αλεξανδρούπολης.

Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 11 το πρωί της Κυριακής στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.