Τι λέει η Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Γέφυρα ποταμού Κομψάτου: Το έργο αποκατάστασης καθυστερεί λόγω της εισαγγελικής έρευνας

«Τα χρήματα του έργου είναι εξασφαλισμένα όμως βάσει εισαγγελικής παραγγελίας δεν επιτρέπεται να παρέμβουμε μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα που διεξάγει η Εισαγγελία», λέει ανώτερο στέλεχος της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Διευκρινίσεις με αφορμή ανάρτηση που πραγματοποιήσαμε στην επίσημη σελίδα μας στο facebook σχετική με την γκρεμισμένη γέφυρα του ποταμού Κομψάτου θέλησε να μας δώσει ανώτερο στέλεχος της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Σε επικοινωνία που είχε μαζί μας, μας διευκρίνισε ότι τον Οκτώβριο του 2017 ο Αν. Υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης ενέταξε, ύστερα από παρέμβαση της Περιφερειακής Αρχής, δύο έργα συνολικού προϋπολογισμού 1,6 εκ. ευρώ, το ένα εκ των οποίων αφορά την αποκατάσταση της γέφυρας.

«Τα χρήματα του έργου είναι εξασφαλισμένα όμως βάσει εισαγγελικής παραγγελίας δεν επιτρέπεται να παρέμβουμε μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα που διεξάγει η Εισαγγελία προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν τυχόν ποινικές ευθύνες για την πτώση της γέφυρας», μας ανέφερε χαρακτηριστικά το στέλεχος της Περιφέρειας.

Περισσότερες διευκρινίσεις αναμένεται να δώσει ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο όποτε και το θέμα θα έρθει προς συζήτηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.