Παράλληλα με το κύριο μέρος των εκδηλώσεων, πραγματοποιείται για 3η συνεχόμενη χρονιά το ποδοσφαιρικό τουρνουά IASMOS CUP

Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Προφήτης Ηλίας 2018», οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από 14 έως 23 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου.

«Πιστοί στις αρχές μας, πραγματοποιούμε 10ήμερο εκδηλώσεων ‘’τέχνης και πολιτισμού’’, αναδεικνύοντας ιδιαίτερα το ντόπιο δυναμικό, αλλά και φιλοξενώντας αξιόλογα σχήματα και πρόσωπα από την Ελλάδα και το εξωτερικό», σημειώνει ο Σύλλογος στην ανακοίνωση του.

Κεντρικός χώρος των εκδηλώσεων είναι το προαύλιο του παλαιού Δημοτικού σχολείου Ιάσμου, ενώ για πρώτη φορά θα παρακολουθήσουμε θεατρική παράσταση στο προαύλιο του νέου Δημοτικού.

Παράλληλα με το κύριο μέρος των εκδηλώσεων, πραγματοποιείται για 3η συνεχόμενη χρονιά το ποδοσφαιρικό τουρνουά IASMOS CUP με την συμμετοχή όλων των ηλικιών τις ημέρες 11-12-13 Ιουλίου, ενώ οι τελικοί αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 22 Ιουλίου.

Κύριος χορηγός είναι ο Δήμος Ιάσμου και επιμέρους χορηγοί, διάφοροι επαγγελματίες ενώ τις εκδηλώσεις στηρίζει ως συνδιοργανωτής η Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.