Παραλία Αρωγής

Ασυνείδητοι λουόμενοι εγκαταλείπουν τα σκουπίδια τους στις παραλίες της Ροδόπης

Τα παράπονα ενός δημότη στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Δήμου Κομοτηνής, Γιάννη Μουρτίδη

Την ασυνειδησία μερικών λουόμενων οι οποίοι εγκαταλείπουν τα σκουπίδια τους στις παραλίες της Ροδόπης αποτυπώνουν με τον πλέον εμφανή τρόπο φωτογραφίες που απέστειλε δημότης στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητα του Δήμου Κομοτηνής κ. Γιάννη Μουρτίδη.

Ο δημότης, ο οποίος διερωτάται αν υπάρχει δυνατότητα ελέγχων και προστίμων, τονίζει ότι οι ασυνείδητοι αφήνουν τα σκουπίδια τους στην παραλία παρά το γεγονός ότι ο κάδος είναι λίγα μέτρα παραπέρα.

Δείτε τις φωτογραφίες και την ανάρτηση του κ. Μουρτίδη:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.