Συγκίνησε χιλιάδες πολίτες

Η 84χρονη Κομοτηναία που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Συμμετείχε στο συλλαλητήριο της Κομοτηνής για τη Μακεδονία τυλιγμένη με ελληνικές σημαίες

Τις εντυπώσεις από το συλλαλητήριο της Κομοτηνής για τη Μακεδονία κατάφερε να «κλέψει» άθελα της μια Κομοτηναία, η οποία έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρόκειται για την 84χρονη κυρία Αργυρώ η οποία διαδήλωσε την Τετάρτη (4/7) για την ελληνικότητα της Μακεδονίας τυλιγμένη με δύο ελληνικές σημαίες. Την φωτογραφία της δημοσίευσε αρχικώς μέλος της ομάδας «Γυναίκες της Κομοτηνής» για να ακολουθήσουν εκατοντάδες αναδημοσιεύσεις από πολίτες που συγκινήθηκαν από την παρουσία της.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.