Παράπονα αναγνωστών

Η ηχηρή απουσία των πολιτικών από το συλλαλητήριο της Κομοτηνής για τη Μακεδονία

Ενώ στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζονται ως «επαναστάτες», στο συλλαλητήριο της Τετάρτης έλαμψαν δια της απουσίας τους

Δεχθήκαμε παράπονα από αναγνώστες οι οποίοι θέλησαν να στηλιτεύσουν την υποκριτική, όπως μας είπαν, στάση πολιτικών παραγόντων της περιοχής όσον αφορά το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

«Βλέπουμε σχεδόν καθημερινά πολιτικούς παράγοντες της περιοχής να σηκώνουν την ‘’σημαία της επανάστασης’’ για την Μακεδονία μέσα από αναρτήσεις που πραγματοποιούν σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Από το συλλαλητήριο όμως της Τετάρτης αυτοί που έδωσαν το παρών ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού ενώ οι περισσότεροι έλαμψαν δια της απουσίας τους» μας είπε χαρακτηριστικά αναγνώστης, ο οποίος αναρωτώμενος πρόσθεσε «πως αλλιώς εκτός από υποκριτική και ψηφοθηρική θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε αυτή τη στάση;».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.