Χωρίς απρόοπτα

Συγκέντρωση και πορεία 1.000 ατόμων για τη Μακεδονία στην Κομοτηνή

Οι συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν στην εκκλησία της Παναγίας απ’ όπου, κρατώντας ελληνικές σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα, κατευθύνθηκαν στο Ηρώο της Κομοτηνής

Συγκέντρωση και πορεία κατά της συμφωνίας για την ονομασία των Σκοπίων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (4/7) στην Κομοτηνή.

Οι συμμετέχοντες, περίπου 1.000 άτομα, συγκεντρώθηκαν στην εκκλησία της Παναγίας απ’ όπου, κρατώντας ελληνικές σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα, κατευθύνθηκαν μέσω της οδού Βενιζέλου και της κεντρικής πλατείας στο Ηρώο της Κομοτηνής όπου έψαλλαν τον εθνικό ύμνο.

Σύντομο χαιρετισμό πριν την έναρξη της πορείας απηύθυναν το στέλεχος της ΝΔ κ. Μιχάλης Κακουλίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Ν. Ροδόπης κ. Δημήτριος Παντέλας καθώς και ο κ. Κώστας Βουζουκίδης ο οποίος πρόσφατα παραιτήθηκε από τους ΑΝΕΛ διαμαρτυρόμενος για την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας.

Οι διαδηλωτές ανανέωσαν το ραντεβού τους ενόψει επερχόμενων κινητοποιήσεων προαναγγέλοντας ταυτόχρονα για το προσεχές μέλλον την πραγματοποίηση πανθρακικού συλλαλητηρίου.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την πορεία διαμαρτυρίας:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.