ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Συγκέντρωση και πορεία 1.000 ατόμων για τη Μακεδονία στην Κομοτηνή

FoniRodopis

Οι συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν στην εκκλησία της Παναγίας απ’ όπου, κρατώντας ελληνικές σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα, κατευθύνθηκαν στο Ηρώο της Κομοτηνής

Συγκέντρωση και πορεία κατά της συμφωνίας για την ονομασία των Σκοπίων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (4/7) στην Κομοτηνή.

Οι συμμετέχοντες, περίπου 1.000 άτομα, συγκεντρώθηκαν στην εκκλησία της Παναγίας απ’ όπου, κρατώντας ελληνικές σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα, κατευθύνθηκαν μέσω της οδού Βενιζέλου και της κεντρικής πλατείας στο Ηρώο της Κομοτηνής όπου έψαλλαν τον εθνικό ύμνο.

Σύντομο χαιρετισμό πριν την έναρξη της πορείας απηύθυναν το στέλεχος της ΝΔ κ. Μιχάλης Κακουλίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Ν. Ροδόπης κ. Δημήτριος Παντέλας καθώς και ο κ. Κώστας Βουζουκίδης ο οποίος πρόσφατα παραιτήθηκε από τους ΑΝΕΛ διαμαρτυρόμενος για την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας.

Οι διαδηλωτές ανανέωσαν το ραντεβού τους ενόψει επερχόμενων κινητοποιήσεων προαναγγέλοντας ταυτόχρονα για το προσεχές μέλλον την πραγματοποίηση πανθρακικού συλλαλητηρίου.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την πορεία διαμαρτυρίας:

 

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ