Στην εκκλησία της Παναγίας

Πορεία διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία την Τετάρτη 4 Ιουλίου στην Κομοτηνή

Πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών και στην εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Ιουλίου στην Κομοτηνή.

Διοργανωτές της πορείας, όπως μαθαίνουμε, είναι μια ομάδα Κομοτηναίων οι οποίοι απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής σε όλους τους πολίτες, ανεξαιρέτως κομματικών πεποιθήσεων, μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 μμ στην εκκλησία της Παναγίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.