ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Δικαιοσύνη: Σαρωτικές αλλαγές στα δικαστήρια Κομοτηνής

FoniRodopis

Αποχωρεί από τη θέση του Εισαγγελέα Εφετών ο Γεώργιος Σιώπης και στη θέση του τοποθετείται ο Γεώργιος Σκιαδαρέσης – Το γεγονός ότι η πρόεδρος των Εφετών υπηρετεί στη Ροδόπη περίπου 20 χρόνια δείχνει κάτι;

Εντύπωση προκάλεσαν στον δικηγορικό κόσμο της Ροδόπης οι σαρωτικές αλλαγές στην Εισαγγελία Εφετών Θράκης και στο Εφετείο. Εμείς βέβαια δεν μπορούμε να μπούμε στα άδυτα των ανώτατων δικαστικών συμβουλίων, 15μελους και 11μελους, που αποφασίζουν τις προαγωγές και τοποθετήσεις των δικαστικών λειτουργών αλλά κάτι ακούσαμε για μετακινήσεις που δεν δικαιολογούνται απόλυτα.

«Σκούπισμα» έγινε στην Εισαγγελία Εφετών αφού μετακινούνται 3 Αντιεισαγγελείς που έχουν πολύ μικρή θητεία στην Κομοτηνή. Γιατί άραγε  συμβαίνει αυτό δεν δικαιολογείται από κανέναν.

Είναι γνωστό ότι για τους δύο μετακινούμενους υπήρξε αναφορά για κακοδικία και κινήθηκε πρόσφατα ανάκριση από την Επιθεώρηση Δικαστηρίων.

Είναι γνωστό επίσης ότι πρόσφατα στον πανελλαδικό Τύπο είδαμε καταγγελίες και ρεπορτάζ ότι στα δικαστήρια της Ροδόπης υπάρχει και λειτουργεί το «βαθύ παρακράτος».

Καταγγέλθηκε επίσης στον Άρειο Πάγο ότι με δηλώσεις και συνεντεύξεις, μέλη τυχοδιωκτικής παρακρατικής και χρυσαυγίτικης οργάνωσης φανέρωσαν ότι ίδρυσαν «φιλικό» κύκλωμα που μεθοδεύει δικαστικές αποφάσεις. Έχουμε πολλά να πούμε αλλά περιμένουμε τα αποτελέσματα των επιθεωρήσεων.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι μετακινούνται οι Πασχάλης Παπαοικονόμου, Καραμόσχογλου Άννα που τοποθετούνται στη Θεσ/νίκη και η Χολέβα Αλεξάνδρα που τοποθετείται στη Λάρισα ενώ έρχονται ο Τσόγκας Λάμπρος, η Καρανίκα Ευαγγελία και η Βαλούση Αργύρη.

Το σημαντικότερο είναι ότι επιτέλους αποχωρεί από την θέση του Εισαγγελέα Εφετών Θράκης ο Γεώργιος Σιώπης και τοποθετείται στη θέση του ο γνωστός για την αξιοπρεπή θητεία του από άλλες εποχές στη Ροδόπη, Γεώργιος Σκιαδαρέσης.

Από το Εφετείο Θράκης αποχωρούν οι Μούγιαντση  Βασιλική, Κατσουλάκου Σμαρ. και Γουλιανού Μαρία ενώ τοποθετούνται στη Ροδόπη η Στεφανίδη Γεωργία, η Χατζηανδρέα Μαρία και η Βλάχου Κων.

ΥΓ: Το γεγονός ότι η πρόεδρος των Εφετών υπηρετεί στη Ροδόπη περίπου 20 χρόνια δείχνει κάτι; Στο ερώτημα που απευθύνθηκε στην ίδια δεν υπήρξε απάντηση. Οπότε θέτουμε το ερώτημα δημόσια: Είναι ισόβια στη Θράκη;

Ελευθέριος Ι. Γλερίδης

[TheChamp-Sharing]

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

FAST FOOD1 ημέρα πριν

FaceFood

Αν έχεις όρεξη για φαγητό εδώ έχει γύρο πάντα φρέσκο και ποιοτικό

COFFEE1 ημέρα πριν

Coffee Nuts

Διάφορες ποικιλίες espresso και καφέ φίλτρου

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ1 ημέρα πριν

Στεγνοκαθαριστήριο «Ηλιαχτίδα»

Στεγνό καθάρισμα – Μειωμένες τιμές – Παραλαβή παράδοση κατ’ οίκον

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ3 ημέρες πριν

Φωτοτυπικό Κέντρο «Ο Πόντος»

Οτιδήποτε χρειάζεστε στο χώρο των φωτοτυπιών και φωτοαντιγράφων, άμεσα και αποτελεσματικά, πάντα στις πιο φιλικές τιμές

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ3 ημέρες πριν

«Ο Φούρνος του Παππού»

24 ώρες ανοιχτά – Απολαύστε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας υπέροχο παραδοσιακό ψωμί και πλούσια ποικιλία σφολιατοειδών

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ2 εβδομάδες πριν

Στεγνοκαθαριστήριο 5min

Άμεση εξυπηρέτηση – Απόλυτη καθαριότητα – Οικονομικές τιμές – Σεβασμό στον πελάτη

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ4 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο – Ψητοπωλείο Ελευθερίου

Ολόφρεσκα ψάρια στις καλύτερες τιμές. Αναλαμβάνουμε το ψήσιμο και την παράδοση των ψαριών σας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ