ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Εγνατία Οδός: Εργασίες βελτίωσης στους χώρους υγιεινής για τα ΑμΕΑ

fonirodopis.gr

Οι εργασίες γίνονται κατόπιν επιστολών που απέστειλε το Σωματείο ΑμΕΑ Π.Ε. Ροδόπης προς τον διευθυντή συντήρησης της Εγνατίας Οδού κ. Μιλτιάδη Μπούγαλη αλλά και την προϊσταμένη Κομοτηνής κ. Ελένη Ξανθοπούλου

Εργασίες βελτίωσης των χώρων υγιεινής για τα ΑμΕΑ που βρίσκονται στους σταθμούς στάθμευσης κατά μήκος της Εγνατίας οδού πραγματοποιούνται από τον ανάδοχο εργολάβο το τελευταίο διάστημα.

Οι εργασίες γίνονται κατόπιν επιστολών που απέστειλε το Σωματείο ΑμΕΑ Π.Ε. Ροδόπης προς τον διευθυντή συντήρησης της Εγνατίας Οδού κ. Μιλτιάδη Μπούγαλη και την προϊσταμένη Κομοτηνής κ. Ελένη Ξανθοπούλου.

Μέλη του Σωματείου επισκέφθηκαν την Παρασκευή (22/6) τις τουαλέτες που βρίσκονται πλησίον των διοδίων Ιάσμου και όπως δηλώνουν, εξεπλάγην ευχάριστα.

«Δεν ήταν άπλα βελτίωση αλλά μετάλλαξη. Ο ανάδοχος συνεχίζει τις εργασίες από Καβάλα  μέχρι Κήπους για την βελτίωση των χώρων υγιεινής για τα ΑμΕΑ. Σε ευχαριστούμε φίλε Μιλτιάδη και φίλη Ελένη για την δουλειά σας και την συνέπεια των λόγων σας» τονίζει ο κ. Τρύφωνας Καρούντζος στο μήνυμα του.

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ