ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητ. Υστέρησης Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι»

fonirodopis.gr

Σε αυτούς που συνεισέφεραν στα εγκαίνια του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας «Αξίζω» στο Αγρόκτημα Υφαντών

«Ο Σύλλογος Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι» πραγματοποίησε στις 9 Ιουνίου 2018 τα εγκαίνια του Κ.Δ.Η.Φ. «Αξίζω» στο Αγρόκτημα Υφαντών, υποδεχόμενος με ιδιαίτερη εκτίμηση τον κόσμο που προσήλθε για να γίνει κοινωνός της χαράς του. Η ανταπόκρισή και προσέλευσή του ήταν τιμητική και ελπιδοφόρα για το Σύλλογο, αποδεικνύοντας τη συνεχή στήριξη που δέχεται από την τοπική, και όχι μόνο, κοινωνία.

Η επιτυχία, ωστόσο, των εγκαινίων δε θα ήταν εφικτή χωρίς τη συμβολή και την πολύτιμη συνδρομή κάποιων ανθρώπων, επιχειρήσεων και φορέων, στους οποίους απευθύνονται ιδιαίτερες ευχαριστίες:

Στο Δήμο Κομοτηνής, στη ΔΚΕΠΠΑΚ, στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής, στη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε., στην Ποτοποιία-Οινοποιία Θράκης Α.Β.Ε.Ε., στη Ζακώνης Α.Ε., στο ζαχαροπλαστείο «Το Σπίτι του γλυκού», στο αρτοποιείο «Ο φούρνος της γιαγιάς», στην εταιρία «2K Project», , στους Λαλητάδες της Ροδόπης, στο Dj Lagos, στα τοπικά Μ.Μ.Ε. (τύπο, ηλεκτρονικό τύπο, ραδιόφωνο και τηλεόραση), στους εθελοντές που προσέφεραν απλόχερα τις υπηρεσίες τους, και σε όλους όσους παρευρέθηκαν σε αυτήν τη γιορτή.

Ήταν τιμή η συνεργασία με όλους τους παραπάνω».

Το ευχαριστήριο υπογράφουν η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νατάσα Λιβεριάδου και ο Γραμματέας κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ