ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Περιβαλλοντική δράση καθαρισμού της παραλίας Φαναρίου Ροδόπης

FoniRodopis

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Πόρτο Λάγος και το Λιμενικό Φυλάκιο Φαναρίου με την συνεργασία του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Φαναρίου καθώς και του Δημοτικού Μειονοτικού Σχολείου Μάστανλη Κομοτηνής

Στα πλαίσια εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος», η οποία εορτάζεται διεθνώς την 5η Ιουνίου κάθε έτους, το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Πόρτο Λάγος και το Λιμενικό Φυλάκιο Φαναρίου με την συνεργασία και συμμετοχή του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Φαναρίου καθώς και του Δημοτικού Μειονοτικού Σχολείου Μάστανλη Κομοτηνής, διοργάνωσαν και πραγματοποίησαν την Παρασκευή 8 Ιουνίου περιβαλλοντική δράση καθαρισμού της παραλίας Φαναρίου Ν. Ροδόπης, με στόχο την ευαισθητοποίηση της περιβαλλοντικής συνείδησης των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών.

Η περιβαλλοντική δράση ξεκίνησε με ενημέρωση των συμμετεχόντων, στην πλειοψηφία τους μικροί μαθητές, για τους κινδύνους που απειλούν το περιβάλλον και τους τρόπους προφύλαξης του και συνεχίστηκε με καθαρισμό της παραλίας κατά τον οποίον, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, περισυλλέγησαν, καταγράφηκαν και απομακρύνθηκαν αρκετά σκουπίδια τα οποία σε διαφορετική περίπτωση θα κατέληγαν στη θάλασσα. Μετά την εκδήλωση οι συμμετέχοντες κεράστηκαν χυμούς προσφορά των διοργανωτών.

«Ευχαριστούμε πρωτίστως και συγχαίρουμε τους μικρούς μαθητές, καθώς επίσης και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων για τη συμμετοχή τους στην σημερινή περιβαλλοντική δράση» αναφέρει στο ευχαριστήριο μήνυμα του το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Πόρτο Λάγος.

[TheChamp-Sharing]

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ2 εβδομάδες πριν

STIHL – Αθανάσιος Παρμάκης

Επιλέξτε την δύναμη που σας ταιριάζει! Βενζινοκίνητο, ηλεκτρικό ή επαναφορτιζόμενο, η STIHL διαθέτει δεκάδες επιλογές σε κάθε κατηγορία προϊόντος που...

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ - ΠΟΔΗΛΑΤΑ2 εβδομάδες πριν

ΑΪΧΑΝ bikes

Ποδήλατα – Service – Ανταλλακτικά

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ2 εβδομάδες πριν

Bonsai Mekkos Flowers

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί οποιαδήποτε σύνθεση λουλουδιών για κάθε μοναδική περίσταση

PIZZA2 εβδομάδες πριν

Pizza King

Όλες οι πίτσες ψήνονται σε ξυλόφουρνο, με παραδοσιακή ζύμη και πάντα με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο «Ο Αιγύπτιος»

Φρέσκα ψάρια θάλασσας του Θρακικού πελάγους

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ3 εβδομάδες πριν

Ψηφιακό Φωτοτυπικό Κέντρο «Copy Center»

Θέλετε εκτυπώσεις ποιότητας, γρήγορα και σε ανταγωνιστικές τιμές;

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ4 εβδομάδες πριν

Στεγνοκαθαριστήρια «Ήλιος»

Σας τα επιστρέφουμε σαν καινούρια… πάντα σε πολύ καλές τιμές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ