Απάντηση σε δημοσίευμα

Για στοχοποίηση του από «κυπατζίδικα κείμενα», μιλά ο Σταμάτης Σακελλίων

Δημοσίευμα «κατηγορούσε» τον Συντονιστή Ν.Ε. Ροδόπης για την συμμετοχή του σε γεύμα ιφτάρ στο δημοτικό γήπεδο Ιάσμου

Για στοχοποίηση του μέσα από «κυπατζίδικα κείμενα» τα οποία υπογράφουν «ειδικοί συνεργάτες» ιστοσελίδων κάνει λόγο ο Συντονιστής Ν.Ε. Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Σταμάτης Σακελλίων, μέσω ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Η ανάρτηση αποτελεί απάντηση σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας tourkikanea.gr, το οποίο τον «κατηγορούσε» για την συμμετοχή του σε γεύμα ιφτάρ που παρατέθηκε την Κυριακή 3 Ιουνίου στο δημοτικό γήπεδο Ιάσμου με έξοδα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, της τουρκικής Δημοκρατίας!

Ο κ. Σακελλίων καλεί την ιστοσελίδα να αποκαλύψει το όνομα του «ειδικού συνεργάτη» της ενώ καταλήγει τονίζοντας ότι «με σκελετούς στις ντουλάπες δεν συνομιλώ».

Η ανάρτηση του Συντονιστή Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης:

«Διάβασα στα ‘’Τουρκικά Νέα’’, ξέρω ποιος είναι ο υπεύθυνος, πλειονοτικός, μια επίθεση εναντίον μου, γιατί πήγα σε ένα ιφτάρ, θρησκευτική γιορτή μουσουλμάνων. Αναφέρεται μάλιστα στη κομματική μου ιδιότητα και αναρωτιέται αν εκπροσωπούσα την κυβέρνηση. Αστεία πράγματα θα πει κανείς.

Υπογράφει μάλιστα ως ειδικός συνεργάτης. Γιατί προφανώς δεν έχει την γενναιότητα να υπογράψει με το όνομα του. Τον προκάλεσα δημόσια και τον προκαλώ δημόσια, να πει το όνομα του. Γιατί αυτά τα ‘’ειδικός συνεργάτης’’ κυπατζίδικα κειμενάκια μου θυμίζουν. Αυτά τα ανώνυμα κείμενα που στοχοποιούν συγκεκριμένους ανθρώπους αλλού παραπέμπουν. Πήγα λοιπόν και θα ξαναπάω σε ιφτάρ, γιατί έμαθα να σέβομαι τους συμπολίτες μου. Κι’ αυτά τα τσογλανίστικα κείμενα και τους ‘’ειδικούς συνεργάτες’’ τα έχω γραμμένα κανονικά. Με σκελετούς στις ντουλάπες δεν συνομιλώ».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.