Την Τετάρτη 6 Ιουνίου

Παρουσιάζεται στο αθλητικό κοινό της περιοχής το προπονητικό τιμ του Πανθρακικού

Σκοπός της συνέντευξης Τύπου είναι να γνωρίσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής και η πόλη τους ανθρώπους που θα οικοδομήσουν και θα τρέξουν τον Πανθρακικό

Συνέντευξη τύπου με αφορμή την παρουσίαση του Προπονητικού Τιμ του αντρικού τμήματος και της Ακαδημίας για τη σεζόν 2018-2019 θα διοργανώσουν ο ΑΠΣ Πανθρακικός και η Ακαδημία του.

Σκοπός της συνέντευξης Τύπου είναι να γνωρίσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής και η πόλη τους ανθρώπους που θα οικοδομήσουν και θα τρέξουν τον Πανθρακικό, τους ανθρώπους που μαζί με τον κόσμο της Κομοτηνής  θα ξανανάψουν τον πυρσό.

Η συνέντευξη τύπου/παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο του Α.Π.Σ Πανθρακικός στο Ροδίτη Κομοτηνής, την Τετάρτη 6/6/18 και ώρα 17:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.