Συλλήψεις 14 ατόμων

Μαζικές συλλήψεις για παράνομη οπλοκατοχή σε Αν. Μακεδονία – Θράκη

Στην Κομοτηνή, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 38χρονο και έναν 40χρονο για κατοχή πιστόλι κρότου και εξαρτήματος εκτόξευσης φωτοβολίβων

Συλλήψεις 11 ατόμων σε περιοχές της Θράκης και άλλων τριών στην Καβάλα για παράνομη οπλοκατοχή πραγματοποιήθηκαν μέσα σε δύο 24ωρα.

Στην Ξάνθη αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 38χρονο μετά από έρευνα στην κατοικία του όπου κατέσχεσαν ένα πιστόλι κρότου με ένα αβολίδωτο φυσίγγιο στον γεμιστήρα, ένα εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων, δυο φωτοβολίδες και μια θήκη όπλου και σε χωριό της Ξάνθης συνέλαβαν έναν 39χρονο που είχε ένα πιστόλι κρότου.

Στην Κομοτηνή, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 38χρονο που είχε στο σπίτι του ένα πιστόλι κρότου– αερίου με 40 φυσίγγια, ένα εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων και τρεις γεμιστήρες και έναν 32χρονο στην κατοικία του οποίου βρέθηκαν ένα πιστόλι κρότου– αερίου με γεμιστήρα, ένα εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων και τρεις φωτοβολίδες.

Σε ένα χωριό του Έβρου, αστυνομικοί του τμήματος Φερών συνέλαβαν έναν 64χρονο όταν βρήκαν στο σπίτι του ένα πιστόλι κρότου– λάμψης και 62 φυσίγγια. Στο Διδυμότειχο, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 46χρονο που κατείχε ένα πιστόλι κρότου με θήκη και ένα εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων και έναν 50χρονο που επίσης είχε ένα πιστόλι κρότου και ένα εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων.

Στην Αλεξανδρούπολη, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 66χρονος και ένας 56χρονος που κατείχαν οκτώ όπλα κρότου με 12 φυσίγγια στους γεμιστήρες και δυο εξαρτήματα εκτόξευσης φωτοβολίδων, ένας 54χρονος που κατείχε δυο πιστόλια κρότου με 50 φυσίγγια και θήκες και εξαρτήματα εκτόξευσης φωτοβολίδων και ένας 69χρονος που είχε στο σπίτι του ένα πιστόλι κρότου με γεμιστήρα και 38 φυσίγγια και ένα εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων.

Αλλά και σε χωριά της Καβάλας, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 55χρονο, έναν 47χρονο και έναν 61χρονο, που είχαν συνολικά στα σπίτια τους πέντε πιστόλια κρότου– αερίου με 54 φυσίγγια και τρία εξαρτήματα εκτόξευσης φωτοβολίδων. Όλα τα όπλα, τα φυσίγγια και οι φωτοβολίδες κατασχέθηκαν και οι δράστες οδηγήθηκαν στους κατά τόπους εισαγγελείς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.